aquarellepgclegacy

Senaste inläggen

Av aquarellepgclegacy - 28 augusti 2013 13:39

Har skjutigt aldeles för länge på det här, så det har utväcklats mer sen jag tog bilderna.


Men här kommer en uppdatering, blir en tills en när nästa arvinge blir ung vuxen.


Blå linje: Dem här simmarna är sammanfogade genom födsel eller giftermål.

Gul linje: Detta betyder att simmarna är förlovade.

Rosa linje: Betyder att simmarna har ett förhållande.

Svarta prickar: Betyder att släktträdet fortsätter.

 

(Klicka på bilden för att förstora, blir dock inte så mycket större)

 

Generation 1 f.v Winter, Crimson.

Generation 2 f.v Johan, Ruby, Ash, Conor, Alice, Cid, Celeste, Rroan, Beau, Rebecka, Amber, Trasan.

Generation 3 f.v Chandell, Cornelis, Viking, Luna, Omar, Sean, Älva, Mariah, Philip, Karolina, Saffron, Isabelline, Triton, Tiffany, Kuro, Bole, Gloria, Antony, Atle, Cristobel, Cecil, Emily, Claude, Liliana, Alton, Martina.

Generation 4 f.v Sebastian, Andrae, Noa, Terese, Elinor, Berjes, Al, Danica, Sumiko, Mizuiro, Amairo, Shiro, Sayomi, Cody, Dion, Agnes, Agaton, Darrin, Ninni, Marcel.

ANNONS
Av aquarellepgclegacy - 27 augusti 2013 15:01

I den nya staden trivs familjen. Dock har jag bytt livsdrömmar och jobb på Kuro och TIffany. Tiffany som förut arbetade inom livvakts yrket, går nu arbetslös. Hennes livsdröm var förut att rädda 25(eller var det 50?) simmar, har nu bytts till att föra upp 5 småbarn till tonåringar. Kuros livsdröm var att äga ett 5-stjärnigt hotell och tjäna 40 000 på det, nu vill han nå toppen inom affär karriären.


Det gick några dagar och sen var det dags för ett nytt barn. Ingen arvinge den här gången heller. Dock bröts mönstret, jag trodde jag skulle få en son, men det blev en dotter. Hon heter Kiiro.

När man nu bor i en sån fin stad så kan man inte sitta inne. Kuro vill inget annat än att gå ut och gå med Kiiro efter jobbet.  

Sayomi fyllde år någon dag efter. 

Det bästa hon vet är att försöka slå sig själv i schack! Även sin jämnåriga bror åker på storstryk ibland.


Ungefär samtidigt var det dags för Amairo att växa upp till tonåring.

   

Hon älskar fortfarande balletten, så i det nya huset fick hon ett eget hörn i gymmet som hon kan träna i.

   

ANNONS
Av aquarellepgclegacy - 26 augusti 2013 22:08

Har lyckats flytta familjen och släkten till Hidden Springs. SÅ ett nytt hus behövdes. Är inte så nöjd med utsidan, för jag sparar alltid det sill sist och då har jag bråttom för då är spelsuget för stort. Men jag är otroligt nöjd med vissa rum. Matsalen, Sumikos del av rummet, pojkarnas inte så detaljrika rum, Tiffanys och Kuros sovrum och badrummet. Det som gör vissa rum är utsikten! Det är underbart vackert!Framsida:   


Vardagsrum, kök och matsal:

           


Badrum (det stora och ända jag fotograferade):

   


Gym:

   


Föräldrarnas rum:

     


Tjejernas rum:

Sumikos del:

     

Amairo och Sayomis del:

     


Pojkarnas:

   


Hobbyrum:

     


Hus
Av aquarellepgclegacy - 23 augusti 2013 19:30

Har lyckats flytta familjen till Hidden Springs! Är supertaggad! Men köpte en ny dator idag. Så måste installera spelen där, ladda ner föremål från store och föra över aquarelle sparen:) Måste bygga ett nytt hus också. Har dock inga idéer till det. Så om ni vill får ni komma med tips och idéer på hus som skulle kunna passa familjen.Av aquarellepgclegacy - 21 augusti 2013 19:45

Måste börja detta inlägg med några sorgliga saker först. Både Ruby och Ash har gått bort. Först Ruby och sen Ash några dagar efter. Dem två var mina favoriter under sin generation. Dem var först ut och var väldigt roliga att köra med. 


Efter några dagars sorg så var det dags för Mizuiro att bli tonåring.Han tillbringar dagarna vid datorn. Chattar med människor. För det tycker han är roligt. Umgås och träffa folk.

Sen var det dags för den femte ungen att ploppa ut. Det blev en flicka igen. Hon fick namnet Sayomi, hon blev ingen arvinge. Nu har jag fått flicka, pojke, flicka, pojke, flicka. Så jag kan ju bara gissa vad nästa blir.
Det börjar bli lite svårt för Kuro att ha tid med alla barnen. Dock vill ju inte dem stora barnen ha like mycket uppmärksamhet längre. Så Sayomi får sin del hon med.


Sen efter det blev det även dags för Shiro att fylla år. Det blir mycket sånt när man har så många barn.


Han älskar att läsa och det är det ända han gör om dagarna efter skolan.Nu är det så här. Att jag tänker flytta familjen igen och deras anhöriga. Har tröttnat på Isla Paradiso. Så om allt går vägen så får vi snart se dem i Hidden Springs.         

Av aquarellepgclegacy - 15 augusti 2013 15:07

Tiffany fick ett telefonsamtal, det var Saffron som undrade om han och hans dotter kunde komma över så att barnen fick leka med varandra. Så det gjorde dem. Sumiko och hennes kusin sjöng hela tiden dem var där.

Tiffany och hennes syskon står väldigt nära varandra. Precis som med alla syskonskaror i Aquarell. Tiffany tok tillfället i akt att berätta att hon var gravid. Som om det inte syns... 


Det var dags för en till födelsedag. Dags för Sumiko att bli tonåring.
Tiffany och Kuro kommer få det svårt med den här. Hon har redan efter några dagar fått utegångsförbud. Detta beror på att hon hellre hänger vid något lokalt vattenhål, än att göra läxorna.

Tiffany fick snabbt en dag skynda sig till sjukhuset för att föda en son. Shiro blev hans namn, och är inte en arvinge.. Nu här hushållet fullt..

Även Shiro får mycket uppmärksamhet från sin far.

Det var även dags för Amairo att bli barn.

Hon älskar att dansa, så självklart blev det balett för hennes del.


Celest uppnådde äntligen högsta nivån i sitt jobb (konstvärderare). Visst har hon fina jobbarkläder.. Nu när hon har nivå 10 fick hon flytta ut. För jag har inte fått en arvinge än och huset är fullt..

 
           

Av aquarellepgclegacy - 23 juli 2013 18:17

Gissa vem som är tillbaka? Japp Roan! Fick möjligheten att återuppliva honom och varför inte liksom. Han dog ju förtidigt och kan ju vara skönt att ha några extra händer hemma när det kommer mer barn.

Mizuiro har blivit ett barn med. Tycker han påminner lite om en anime figur, vilket är nice. 


Om man kunde bli en rallyförare i sims så skulle han nog bli det.

Sedan var dags för ett till barn. Ingen arvinge den här gången heller. Men hon fick sin morfars hårfärg. Möt Amairo.


Även hon får sin uppmärksamhet av Kuro.

Sist så var det dags för Celest att bli gammal.          

Av aquarellepgclegacy - 21 juli 2013 18:02

Äntligen har Roan blivit mästertjuv och fullföljt sin livsdröm. Celeste har en nivå kvar till toppen. 

 

Någon som inte har fått gått till jobbet än är Tiffany. Hon är mamma ledig och gravid igen. När den lille ville ploppa ut var det mycket som hände på en gång. Jag glömde bort att Roan var och dök och det slutade med att han inte längre finns i livet.. Det ända positiva är att hans spöke matchar hårfärgen till arvingarna.

Men ett barnbarn fick han. Det blev en liten pojke. Han fick namnet Mizuiro. Han blev inte någon arvtagare. Då han bara fick rätt hårfärg.


Nu när dem har flera barn hemma har Kuro inte så mycket tid att vara på hotellet hela tiden. Dessutom får man ta hand om barnen mer när mamman inte är så förtjust i barn. Dock så är nog egna barn bättre än andras, eftersom Tiffany inte klagar.


Sumiko har blivit ett barn och är hushållets stora diva. Får hon inte uppmärksamheten hela tiden blir hon tjurig. Men det kan hon ju inte får, inte med en liten i huset. Tur att mormor finns.

Sumiko är denna familjs lilla sångfågel, ingen har rört familjens karaokemaskin, tills nu d.v.s

            

Presentation


Mitt namn är Christoffer och det här är min PGC legacy. Det är min första legacy och det var tänkt att jag inte skulle dela med mig av den. Sen fick jag en idé och kände att den kanske uppskattas av andra.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013
>>>

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ aquarellepgclegacy med Blogkeen
Följ aquarellepgclegacy med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se