aquarellepgclegacy

Senaste inläggen

Av aquarellepgclegacy - 21 juni 2013 18:00

Att ha fyra barn i familjen är inte så roligt. Finns inte så mycket man kan göra. Men Bella och Saffron växte tillslut upp till tonåringar. Det är väldigt roligt att Saffron fick egenskapen tål inte konst. När hans mamma klättrar i sin karriär (som är konstkritiker). Bella gillar att laga mat och börjar bli väldigt bra på det. Saffron gillar mer att hänga, surfa på webben är en stor favorit.

  Deras kusiner växer och blir fler. Amber har fått en dotter vid namn Claude(!?!?!?), Alice fick en dotter som fick namnet Mariah och Beau fick en till son, han fick namnet Atle.

ANNONS
Av aquarellepgclegacy - 21 juni 2013 14:42

Jag kan spela sims nu. Moddarna uppdaterades ganska fort. Så ett PG inlägg kommer upp senare under dagen.


Några saker som folk har undrat:


Ida's Modern Farm:

- Lilla sovrummet 1: Sängen får man med i leva livet.

- Lilla sovrummet 2: Spjälsängen finns att köpa i Store.


Saras hus:

- Dem hängande lamporna i köket är en del av ett sett som ni hittar här!

- Bokhyllan i vardagsrummet fick man med i leva livet.Glad midsommar på er!


 


ANNONS
Av aquarellepgclegacy - 18 juni 2013 21:17

Förlåt för att jag uppdaterar så dåligt men jag jobbar till sju och sen är jag helt slut. Har patchat mitt spel med den nya patchen och moddarna jag har i spelet har inte uppdaterats till den nya patchen. Därför vill jag inte spela på min PGC förrns dem har fixat en. Det är storyprogression jag väntar på. Den fixar så att min simmarna i min PGC som inte bor i hushållet lever sina liv vidare. Vill inte bygga något hus än heller. Så jag väntar med det. 


Så har ni några förslag på vad jag kan skriva om eller göra tills dess så kan ni ju kommentera. Frågor kring vart jag har hittat detta föremål eller denna frisyr kan jag inte svara på utan att starta spelet. Så dem frågorna får med vänta.Av aquarellepgclegacy - 13 juni 2013 20:45

Tar en liten paus. Är tillbaka på söndag igen. Dem senaste dagarna har jag jobbat (irl). Så har inte hunnit spela något. Dem närmsta dagarna måste jag vara social. Studentfirande och så.


För att gottgöra mig så delar jag med en tavla jag har fixat. Man kan säga att jag har låst upp den. Med universitetsliv så kom gatukonstfärdigheten. Med den kan man skapa väggmålningar bland annat den som finns nedan. Jag har fixat så att den finns tillgänglig som tavla. För att jag gillar den själv väldigt mycket och det kan ju vara jobbigt att måla fram den varje gång man vill ha den i sitt hus. Man behöver inte universitetsliv för att ha tavlan.


Enjoy!Ni kan ladda ner den här!      

Av aquarellepgclegacy - 9 juni 2013 21:02

Nu har Tiffany och Bole blivit barn. Ska försöka att inte skicka iväg några av barnen på internat. Dem är ju inte så många nu.Dem är inte så lika varandra. Tiffany är väldigt aktiv medans Bole har passion för att sitta och skriva.

   

Av aquarellepgclegacy - 9 juni 2013 20:43

Har fått väldigt många frågor om jag kan fixa så att huset jag gjorde till SimsDeluxe Sara går att ladda ner. Jag kommer inte att göra det. Sara har sagt att hon vill ha det privat och det måste respekteras.


Det kommer gå rätt så segt nu. Eftersom jag jobbar ganska mycket nu, så önskehuset kan ta ännu längre tid. Kommer stänga det inlägget snart, bara tills jag känner att jag ligger bra till. Så nya önskningar/kommentarer på det inlägget kommer att tas bort från och med nu. Jag kommer att säga till när det går att önska igen. Anledningen till att jag inte kommer låsa det är för att vissa har önskat hus till en speciell familj som dem spelar med. Den familjen kommer att växa och förändras. Då är det bra om dem kan informera mig om saker och ting.

Av aquarellepgclegacy - 7 juni 2013 21:16

Här komemr nya tavlor! Inte mina meshar, bara fotot och arbetet kring det.


 


Här kan ni ladda ner dem! 


 


Och här hittar ni dem här!

Av aquarellepgclegacy - 7 juni 2013 10:53

Här kommer äntligen ett till önskehus. Önskat av Simsaren.


Önsarens kriterier:

- 3 badrum

- 1 ett sovrum för föäldrarna. 3 tonnårsrum. Ett barnrum och ett sovrum för ett småbarn. Samt 3 reservrum.

- 1 kök 

- En fin matsal

- Leksaker

- En stor pool med en bubbelpool i mitten.


Till att börja med så har jag redan brutit mot kriterierna. 2 tonnorsrum var tänkt att vara för 2 tjejer. Jag log ihop det så dem fick dela. Onödigt många rum blir bara jobbit med planlösning och så. Sedan förstod jag inte riktigt reservrummen. Men dem blev till sovrum. Typ gästrum, ett ligger i huset och 2 är i poolhuset. Blev inspirerad av amerikanska tv-serier. Dem brukar ofta ha ett inrett poolhus där någon bor. Så det fick bli så.


Här kommer huset:


     


Vardagsrum och hall:


     


Kök:


   


Matsal:


     


Badrum:

Det finns 4 badrum. 3 I huset och ett i poolhuset. Dem ser likadana ut så bilderna är tagna på det största.


   


Gästrum 1:


   


Uterum och poolområdet:


        


Överblick nedervåning:


 


Hall övervåning:


   


Föräldrarnas sovrum:


   


Tonårsrum (killens):


     


Tonårsrum (tjejernas):


     


Barnrummet:


   


Småbarnsrummet:


   


Överblick övervåning:


 


Poolhuset:


               


Huset kan ni ladda ner HÄR!Presentation


Mitt namn är Christoffer och det här är min PGC legacy. Det är min första legacy och det var tänkt att jag inte skulle dela med mig av den. Sen fick jag en idé och kände att den kanske uppskattas av andra.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013
>>>

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ aquarellepgclegacy med Blogkeen
Följ aquarellepgclegacy med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se