aquarellepgclegacy

Senaste inläggen

Av aquarellepgclegacy - 1 juni 2013 15:33

Som jag skrev sist väntade Amber och Trasan barn. Det blev en pojke som fick namnet Claude. Strax efter det fick Celeste och Roan ett par tvillingar till. En son och en dotter. Tiffany fick dem rätta generna och är den nya arvingen. Bole fick enbart Celestes ögon, hårfärgen har jag ingen aning om vart den kommer ifrån, som vanligt. Med fyra barn i familjen har Celeste börjat få hjälpa till mer. ur så klagar hon inte så mycket.


 


Bella och Saffron har vuxit upp till barn. Saffron och Bella kommer bra överens och gör typ allt tillsammans. Men lite bus och djävulskap ingår när man är syskon.


 

ANNONS
Av aquarellepgclegacy - 1 juni 2013 14:40

Den här familjen växer fort. Ruby har sin son Cornelis. Ash har en dotter vid namn Luna. Alice fick en Älva (nej ingen riktig älva, hon fick en dotter vid namn Älva). Amber fick en son vid namn Cecil och väntar ett till barn. Beau fick också en son, han heter Antony. 


Efter bröllopet blev även Celeste gravid. När hon en dag bestämde sig för att prova på luftballongen i Aurora Skies, blev det dags. Trots att hon var uppe i luften och skulle föda så är hon lugn. Jösses! Men hon han till sjukhuset och fick tvillingar. En son och en dotter.


  

Dem fick namnen Isabelline och Saffron. Kommer förmodligen att kalla Isabelline för Bella. För det är lättare. Dock ingen arvinge.. Jag som vill få en fort så Celeste kan gå tillbaka till sitt arbete. Eftersom det är första gången jag provar det jobbet. Roan har nått nivå 5 i sitt jobb och det är även han som har tagit hand om barnen. Men celest har hjälpt till, när det har krisat.


 

Dock verkar inte ungarna lida så mycket av det och dem har ju varandra.


ANNONS
Av aquarellepgclegacy - 30 maj 2013 21:20

Här kommer bilder från bröllopet. Enbart familjen var där, eftersom dem är så många så fick inte några andra plats. 

Bröllopet hade dem i sitt uterum.


                   

Av aquarellepgclegacy - 30 maj 2013 20:26

Nu börjar nästa kapitel! I ett nytt hus och nya utmaningar. Roan vill bli en mästertjuv och har blivit anställd som Bete (nivå 1). Celeste har redan nått sitt livsmål, som var att bli superpopulär. Hon förväntas ju driva generna framåt, men har ändå skaffat ett jobb. Hon arbetar som angelägen konstnär (nivå 1 konstvärderare).


   


Jag trodde att Winter och Crimson skulle sluta skaffa småttingar när dem blev åldringar. Men nej då. Istället för barn skaffa dem en kattunge. Safire heter den och hon sprang förbi det nya huset en dag.


Ruby som ni vet har fått ett barn. Ash väntar barn. Amber och Trasan gifte sig och väntar nu barn. Bea är förlovad med någon som heter Rebecka. Alice kände sig pressad så hon bjöd hem Cid för att se vart deras framtid ledde. Han fick hoppa av universitetet och dem gifte sig. Sedan flyttade dem till ett eget hus.Celeste och Roan har förlovat sig och ett bröllop är planerat.  Av aquarellepgclegacy - 30 maj 2013 18:40

Här har ni nu det nya huset som nästa generation ska få växa upp i. Det är en gammal brandstation som har blivit renoverad.

   


Hall:


     


Kök:


Där matbordet står var den gamla parkeringsplatsen för brandbilen. Garagedörren funkar än och på sommaren eller när man har en stor fest kan man öppna upp rummet.


       Vardagsrum:


     


Badrum:


Det finns två, men dem ser i princip likadana ut, så visar bara ett.


     Uterummet:


I mitten av huset är det öppet. Ett uterum, där familjen kan slappa dem där riktigt varma sommardagarna.


       


Överblick nedervåning:


 


Övervåningens hall:


   


Celeste och Roans sovrum:


     


Överblick av uterummet:


   


Överblick övervåning:


     

Det gröna är backdroppen jag använder när jag fotograferar.  Alla rum är inte inredda för jag vet inte vem eller vilka som kommer att bo där. Den andra dubbelsängen var till Alice, men hon stannar bara någon dag.


Hus
Av aquarellepgclegacy - 29 maj 2013 17:19

Det går fort nu, förmodligen för att jag vill komma igång med nästa generation. Efter den andra terminen så fick Celeste, Alice och Roan komma hem. Dem fick alla MVG i slutbetyg, men ingen examen. Eller jag vet inte, har inte förstått mig på det där riktigt. Som jag sa så går det fort och det märktes idag på Beau när han skulle fylla år.


Men vuxen blev han iallafall, eller ja ungdom. Han är så fruktansvärt lik sin pappa..Trasan och Amber har blivit lite mer än vänner. Dem är ihop och när det var dags för dem att fylla år så fick dem gifta sig. Enbart för att jag inte vill att alla ungar ska få det som Ruby och gifta sig med en åldrig som dör efter 3 dagar... Några som fik växa upp med var Winter och Crimson. Nu vill jag inte ha fler barn från dem och eftersom jag inte kommer kunna kontrollera dem så var det här det bästa.
Winter ser strängare ut än vanligt! Det konstiga var att å fort han blev åldrig ville han ha barnbarn.. Han gillar inte barn... Dem har dessutom redan ett barnbarn, Rubys son. Jag kommer ihåg vad han heter nu, Cornelis var det ju.


Nu när alla barn är ungdomar och jag kan lämna dem åt sitt öde, bestämde sig Alice, Celeste och Roan att flytta. De har hittat en gammal brandstation som dem renoverar upp lite. Alice får hänga med ett tag till, tills jag har kommit på hur jag ska få hem Cid.

Av aquarellepgclegacy - 28 maj 2013 13:36

En termin har gått och alla tre kämpade som djur. Dem alla klarade sina tentor med glans, men dem har en termin kvar. Alice han även stalka och spamma killar på onlinedatingen. Hon hitta tillslut en som efter några meddelanden ändrade åsikt och gick med på att träffa Alice. Hans namn är Cid. Alice blev kär direkt. Det började med en rolig video,  följt av an hastig kyss som inte slutade så bra. Men skam den som ger sig. Alice var snabbt på han igen och den här gången lyckades hon. Det hela slutade med att dem blev ihop. Är lite sur att Alice inte blev arvtagaren, gillar henne mer och Cid verkar nice!Dem han även med en hel del fester. Även om deras gäster faktiskt aldrig gick ut på baksidan av huset, där festen var. Alice som inte är så framåt stod och kastade lite provrör i elden. Hon lukta inte så gått sen..Efter tentan så festade Roan och Celest lite mer, Roan prövade även några universitetssporter. Alice gick på dejt med Cid och pluggade, romantiskt...


 

Av aquarellepgclegacy - 27 maj 2013 10:51

Beau kom hem från internatskolan som tonåring. Med detta har Crimson fullbordad sin livsdröm om att uppfostra 5 barn till tonåring.. Celeste och Alice var på bal, Celest fick sig en pojkvän vid namn Roan. Winter har blivit befordrad till nivå 8 inom musik och når snart toppen av sin karriär.Han må vara lik sin far till utseendet, men har vill läsa böcker hela tiden som sin mor. Han tar gärna med sig en bok ut i naturen.


  


Det tog inte så lång tid innan det var dags för ett födelsedagsfirande igen. Men den här gången började det inte så bra.. Amber skulle blåsa ut ljusen på tårtan. Men det ville inte tårtan så den satte eld på sig själv... Eh ja.. Ash och Conor var där med. 

Det blev ett nytt försök och nu lyckades det bättre. Amber fick sin födelsedag.Nu när Crimson inte längre behöver uppfostra barn och har maxat matlagningsfärdigheten. Bestämde hon sig för att lära sig hur man tillverkar ett låtsaskompis-elixir, vilket hon gjord efter några dagar. Så Amber som har haft en låtsaskompis sen hon var liten blev väldigt glad att kunna erbjuda honom att bli verklig. Vilket han blev, så här har ni han Trasan.

Hans namn kanske är lite löjligt, men det har hängt med han ett bra tag. Dessutom kom jag inte på något bättre, så han fick behålla det. Egenskapen ond fick han att göra den här minen. Hoppas han inte ställer till för mycket problem.


Det går inte så fort som det värkar. Men nu har även Celeste och Alice fyllt år. Direkt när dem fyllt år tog dem båda och skrev anslagstesten för universitetet. Celest som har maxat gatukonstfärdigheten och har lite i målning fick ett fullt konststipendium. Alice hade inte lika tur, inget stipendium för hennes del.Ganska snart stack dem iväg till Universitetet. Dem tog med sig Celeste pojkvän Roan. Celest ska plugga konst, Roan företagande och Alice som precis kom på vad hon vill bli, nämligen brandman, ska plugga teknik.


Här har ni dem framför deras studentkorridor.En liten notis! Rubys son, som jag har glömt namnet på för tillfället (så många namn!), har blivit ett småbarn. SÅ det kan hända att i framtiden han tittar in lite snabbt. Har hört rykten också om att Ash och Conor väntar barn!

Presentation


Mitt namn är Christoffer och det här är min PGC legacy. Det är min första legacy och det var tänkt att jag inte skulle dela med mig av den. Sen fick jag en idé och kände att den kanske uppskattas av andra.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013
>>>

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ aquarellepgclegacy med Blogkeen
Följ aquarellepgclegacy med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se