aquarellepgclegacy

Senaste inläggen

Av aquarellepgclegacy - 18 maj 2013 18:15

När det här med att gå på bal kom i Leva livet så tyckte jag det var super. Idag inte lika mycket super. Det finns för lite finkläder som är snygga till tonåringar .. Så därför bestämde jag mig att leta reda på lite. Det tog ett tag men jag hitta det här.


 

 

 


Dem klänningarna Ruby har på sig, kommer ifrån den här sidan:

http://www.all-about-style.com/Sims3teen_fefor.html


OBS! Jag har dock ändrat material och färg på klänningarna då jag tyckte dem blev bättre.


 

 


Klänningarna som Ash har på sig här över, är samma klänning men olika varianter av den. Mest för att jag inte kunde bestämma mig vilken som var finast. Den kommer här ifrån: http://www.thesimsresource.com/downloads/1070762

Den sista klänningen är också fått en färg ändring men den kommer här ifrån: http://www.thesimsresource.com/downloads/1067277Balen han dock vara innan jag bestämde mig för att leta upp nya kläder. Ash hamna i två slagsmål men fick en pojkvän på köpet. Mer om honom kommer senare. Hon blev också balens drottning. Ruby hade inte så mycket för sig under balen. Skratta mest åt misslyckade outfits.
ANNONS
Av aquarellepgclegacy - 18 maj 2013 17:27

Jag har vetat ett tag nu att drakar ska införas till the sims 3. Men vem behöver dem när du har chili con carne! Tur att Winter och Ashs låtsaskompis var modiga nog att släcka elden som spreds sig galet fort. Men stackars Celest hade halsbränna ett bra tag efter.

 

Annars har det varit lugnt. Celeste och Alice började på internatskolor. Celest på Konstskolan LeFromage och Alice på Prydinges högre internatskola. Dem fick skilja på sig ett litet tag.

ANNONS
Av aquarellepgclegacy - 18 maj 2013 14:45

Vet inte riktigt vad jag ska säga om bilden. Har ingen aning om vart ballongen kom ifrån.. Tror det har att göra med att Ashs demonstration blev lyckad. Så man firar tydligen lyckade demonstrationer med ballonger, i.a.f enligt EA. Så typiskt the sims tycker jag och det är härligt!   

Av aquarellepgclegacy - 18 maj 2013 13:00

Som jag skrev i förra inlägget kunde jag vänta mig fler barn och dagen efter, precis innan familjens presentparty, bestämde sig den lille att ploppa ut. Crimson hann inte till sjukhuset den här gången. Men en liten pojke (äntligen) som fick namnet Beau.

Det går fort tycker jag, Ruby och Ash är nu tonåringar och Winter har nått nivå 5 på karriärstegen. Om ni undrar vad dem extra egenskaperna är så har Ruby nått så högt på den sociala stegen hos nördarna och Ash hos rebellerna att dem fick välja en varsin extra egenskap.Trots att dem är så olika så fortsätter Ash och Ruby att umgås tillsammans. Oftast blir det tv-spel, då Ash intressen är lite för extrema för Ruby och involverar ofta polisen. 
Även dem andra tvillingarna har vuxit. Celest är så lik sin pappa, men man kan utskilja små drag från Crimson med.


 


Celest och Alice är som ler och långhalm, dem gör allt tillsammans. 

Någon annan som har vuxit snabbt är Beau, även han blev en arvtagare. Så nu är frågan vem av arvtagarna jag ska låta föra vidare generna. Det tål att tänkas på. Ni får gärna kommentera vem ni tycker och motivera gärna.


 


Winter blev överlycklig att få en son och så fort han är hemma så är det bus och lek med Beau på schemat.


Crimson har blivit lite äldre, hon är numera vuxen. Dessutom tror jag att ett barn till är på väg. Detta betyder att dem kommer vara 8 i familjen.. Hjälp.  

Av aquarellepgclegacy - 17 maj 2013 18:43

Celeste och Alice (fr.v) växer så det knakar och Winter har blivit befordrad till nivå 3 inom musik. Det dröjer inte länge innan både Celeste och Alice har blivit småbarn. Det visade sig att Celeste blev en arvtagare, hon fick både sin pappas ljusblå hår och gula ögon. SCORE!Dem här två är lika som bär, om man inte räknar med ögonen. Dem är alltid tillsammans och det är väldigt svårt att hålla reda på dem.


Nu skulle man ju kunna tro att det är över med barnafödandet  eftersom en arvtagare är född. Men nej då  Crimsons livsdröm är att uppfostra fem barn. Så ett barn till blir det... 


(Gamer side note: om ni inte redan har räknat ut det så är jag inte så förtjust i att ha få så många barn så tätt inpå. Jag brukar vänta med att skaffa barn tills mina simmar är vuxna och sen skaffar jag kanske bara två. Så en legacy kanske inte riktigt är min grej, men hittills har det gått bra. En riktig utmaning!) 


  

Av aquarellepgclegacy - 16 maj 2013 20:51

Livet fortgår och äntligen lyckas Winter klättra ett steg högre på karriärstegen. Han är nu i nivå 2 och lite närmare sin dröm. Crimson är gravid IGEN. Ruby och Ash med hjälp av sina föräldrar, mest Crimson, har lärt sig både gå, prata och använda pottan.


För någon dag sedan fyllde dem år och har har ni dem idag.


 


Även fast dem är så olika kommer dem bra överens. Men då och då råkar Ruby ut för sin syster små bus. Ash kommer nog bli en riktig bråkstake, första dagen i skolan snodde hon med sig något hem..Då var det dags igen. Efter en vistelse på sjukhuset, kom Winter och Crimson hem med två flickor. Dem fick namnet Celeste och Alice . Kan en arvtagare vara född?


 Av aquarellepgclegacy - 16 maj 2013 20:23

Som jag sa så går det fort fram och här har ni (fr.v.) Ruby och Ash. Dem är helt olika sig förutom ögonfärgen. Ingen arvtagare den här gången, så mer barn väntas. Stackars Winter..Winter har börjat hjälpa till med barnen, När han inte jobbar. På jobbet har det stått stilla ett bra tag i karriärstegen  Han är fortfarande bara på nivå 1.  (Gamer side note: Jag har ingen aning vart det svarta håret kommer ifrån, varken Crimson eller Winter har några släktingar... Men jaja.)   

Av aquarellepgclegacy - 16 maj 2013 19:27

Och så kom Polly! Eller ja hon heter Crimson. Winter träffade henne i parken där han stod och spela för dricks. Det slog gnistor direkt och det gick väldigt fort fram. Crimson flytta in, dem förlova sig och det blev ett litet privat giftermål. Crimson är väldigt familjeinriktad och det var anledningen till att det gick så fort. Winter hjälper inte till särskilt mycket hemma, det är Crimson som får ta hand om ALLTING. Men det verkar inte som hon har något emot det, hon har inte klagat än i.a.f


(Gamer side note: det var inte tänkt att jag skulle göra en blogg först, utan bara göra en legacy för att testa. Så därför har jag inte bilder ifrån hela början. Det är också därför det inte blir så många bilder nu i början.)   


Presentation


Mitt namn är Christoffer och det här är min PGC legacy. Det är min första legacy och det var tänkt att jag inte skulle dela med mig av den. Sen fick jag en idé och kände att den kanske uppskattas av andra.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013
>>>

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ aquarellepgclegacy med Blogkeen
Följ aquarellepgclegacy med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se