aquarellepgclegacy

Alla inlägg under augusti 2013

Av aquarellepgclegacy - 21 augusti 2013 19:45

Måste börja detta inlägg med några sorgliga saker först. Både Ruby och Ash har gått bort. Först Ruby och sen Ash några dagar efter. Dem två var mina favoriter under sin generation. Dem var först ut och var väldigt roliga att köra med. 


Efter några dagars sorg så var det dags för Mizuiro att bli tonåring.Han tillbringar dagarna vid datorn. Chattar med människor. För det tycker han är roligt. Umgås och träffa folk.

Sen var det dags för den femte ungen att ploppa ut. Det blev en flicka igen. Hon fick namnet Sayomi, hon blev ingen arvinge. Nu har jag fått flicka, pojke, flicka, pojke, flicka. Så jag kan ju bara gissa vad nästa blir.
Det börjar bli lite svårt för Kuro att ha tid med alla barnen. Dock vill ju inte dem stora barnen ha like mycket uppmärksamhet längre. Så Sayomi får sin del hon med.


Sen efter det blev det även dags för Shiro att fylla år. Det blir mycket sånt när man har så många barn.


Han älskar att läsa och det är det ända han gör om dagarna efter skolan.Nu är det så här. Att jag tänker flytta familjen igen och deras anhöriga. Har tröttnat på Isla Paradiso. Så om allt går vägen så får vi snart se dem i Hidden Springs.         

ANNONS
Av aquarellepgclegacy - 15 augusti 2013 15:07

Tiffany fick ett telefonsamtal, det var Saffron som undrade om han och hans dotter kunde komma över så att barnen fick leka med varandra. Så det gjorde dem. Sumiko och hennes kusin sjöng hela tiden dem var där.

Tiffany och hennes syskon står väldigt nära varandra. Precis som med alla syskonskaror i Aquarell. Tiffany tok tillfället i akt att berätta att hon var gravid. Som om det inte syns... 


Det var dags för en till födelsedag. Dags för Sumiko att bli tonåring.
Tiffany och Kuro kommer få det svårt med den här. Hon har redan efter några dagar fått utegångsförbud. Detta beror på att hon hellre hänger vid något lokalt vattenhål, än att göra läxorna.

Tiffany fick snabbt en dag skynda sig till sjukhuset för att föda en son. Shiro blev hans namn, och är inte en arvinge.. Nu här hushållet fullt..

Även Shiro får mycket uppmärksamhet från sin far.

Det var även dags för Amairo att bli barn.

Hon älskar att dansa, så självklart blev det balett för hennes del.


Celest uppnådde äntligen högsta nivån i sitt jobb (konstvärderare). Visst har hon fina jobbarkläder.. Nu när hon har nivå 10 fick hon flytta ut. För jag har inte fått en arvinge än och huset är fullt..

 
           

ANNONS

Presentation


Mitt namn är Christoffer och det här är min PGC legacy. Det är min första legacy och det var tänkt att jag inte skulle dela med mig av den. Sen fick jag en idé och kände att den kanske uppskattas av andra.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ aquarellepgclegacy med Blogkeen
Följ aquarellepgclegacy med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se