aquarellepgclegacy

Senaste inläggen

Av aquarellepgclegacy - 5 september 2013 12:38

Börjar med att säga att jag har rättat till saker i först inlägget om generation 4. Det här inlägget. Hon heter Oriole och inte Oreole, måste ha varit väldigt sugen på Oreos när jag blogga..


Nu till det som inlägget ska handla om.


Har uppdaterat släktträdet. Men jag måste säga att det är väldigt rörigt. Så om ni har några funderingar kring någon del, eller vill veta mer om den delen så säg till.


Blå linje: Dem här simmarna är sammanfogade genom födsel eller giftermål.

Gul linje: Detta betyder att simmarna är förlovade.

Rosa linje: Betyder att simmarna har ett förhållande.

Stjärnor: Betyder att dem här simmarna är syskon. De olika färgerna visar vilka som är syskon med vilka.

Hjärtan: Betyder att dem här simmarna har ett förhållande/gifta/har barn tillsammans. De olika färgerna visar vilka som är syskon med vilka.Som ni ser har mitt släktträd blivit lite huller om buller, ska försöka förklara här nere. Dessutom så har jag missat några fotografier och vissa laddar inte. Ska fixa det så fort som möjligt.


Aquarelle-Helgason:

Ruby, förstfödde och dotter till Winter. Hon gifte sig med Johan. Tillsammans fick dem två barn. Cornelis och Viking. Cornelis, gifte sig med Chandell och dem heter nu Scott-Aquarelle. Dem fick sonen Sebastian. Sebastian är gift med Mizuimo. Viking gifte sig med Desirée och heter nu Sundkvist-Aquarelle. Dem har två barn. Brie och Mayra. När Ruby dog, skaffade sig Johan en ny flickvän. Hon hette Angela Ruter. Dem fick en son som heter Lloyd (varför hans flickvän är med vet jag inte, måste ha missat en koppling, ska kolla upp det.) Angela har dock ett barn sen tidigare. Han heter Jakob, han är gift och har barn med Agnes.


Aquarelle:

 


Ash, tvilling till Ruby, förlovade sig med Conor Berge. Dem fick en dotter som heter Luna. Luna har ett väldigt slitet förhållande med Omar Collins. Dock har dem fått två söner trots sitt knackiga förhållande. Sönerna heter Andrae och Joseph. Andrae är gift med sin syssling Rachell och dem går nu under namnet Hamada-Aquarelle. Joseph gifte sig med Meja, dem ehter nu Samenyren-Aquarelle.


Aquarelle, Aquarelle och Olivia-Aquarelle:

 


Överst ser ni familjens skapare Winter, med sin fru Crimson. Dem gifte sig och fick sex barn. Ruby, Ash, Alice, Celeste, Beau och Amber.


Alice gifte sig med Cid, dem hette bara Aquarelle. Dem fick två döttrar, Älva och Mariah.


Älva gifte sig med Sean och dem heter idag Aquarelle-Rodel. Dem har tre barn tillsammans. Noa, Terese och Yusun. Terese gifte sig med sin syssling Darrin, och eftersom båda hade Aquarelle i sina efternamn heter dem idag bara Aquarelle. Dem har två söner, Homer och Darren. Yusun gifte sig med Jöns, som är bror till Saga.


Mariah gifte sig med Phillip och fick namnet Aquarelle-Han. Dem har dottern Sofie tillsammans.


Celeste som är Alice tvilling. Gifte sig med Roan. Dem fick fyra barn, Saffron, Isabelline, Bole och Tiffany.

Deras bror Beau, gifte sig med Rebecka. Dem gick under namnet Olivia-Aquarelle. Dem fick två söner, Antony och Atle. Antony gifte sig med Madeleine och heter nu Moore-Aquarelle. Dem har två döttrar, Nadia och Edin. Atle gifte sig med Cristobel och dem heter nu Collins-Aquarelle. Deras barn heter Agaton och Caisa. Agaton är gift med Ninni och dem heter nu Ichtaca-Aquarelle.


Aquarelle:

   

Winter och Crimsons yngsta barn hette Amber. Hon gifte sig med sin låtsaskompis Trasan. Dem fick tre barn. Cecil, Claud och Alton. 


Cecil gifte sig med Emily och dem heter nu Hamada-Aquarelle. Deraa tre barn heter Darrin, Rachelle och Milo. Som jag nämnt tidigare så gifte Darrin sig med sin syssling Terese och dem har barn ihop. Rachelle gifte sig med Andrea. Milo är gift med Jöns syster Saga. De heter nu Lars-Aquarelle. 


Claude gifte sig med Lilliana. Dem tog namnet Ichtaca-Aquarelle. Dem fick döttrarna Ninni och Bethany. Ninni är som jag nämnt tidigare, gift med Agaton.


Alton är gift med Martina och dem heter Collins-Aquarelle i efternamn. Dem har barnen Marcel, Maurits och Vanessa tillsammans. Marcel är gift med Millan och dem heter nu Croona-Aquarelle. Dem har en son som heter Yngve. Millans syster Sylvia är gift med Maurits. Dem heter också Croona-Aquarelle. Vanessa är gift med Shawn och dem heter nu Aquarelle-Calin.


Aquarelle:

   

Celeste och Roans fick ju som sagt fyra barn och hör är deras del.


Saffron gifte sig med Karolina. Dem fick dottern Elinore. Hon gifte sig med Darin och dem heter nu Aquarelle-Claresvärd. Dem har en son vid namn Trevor.


Isabelline är gift med sjöjungfrun Triton. Deras barn heter, Berjes, Al och Danica. Berjes är gift med Jessica och heter nu Willow-Aquarelle. Deras två barn heter Caspian och Marcos. Danica är gift med Danny, dem heter nu Aquarelle-Sjöö. Danny är bror till Francis och Charlott.


Tiffany gifte sig med Kruo. Dem fick sju barn, Sumiko, Mizuiro, Amairo, Shiro, Sayomi, Kirro, och Kaito.


Sumiko är gift med Sebastian(inte Mizuiros Sebastian) och heter nu Aquarelle-Vandrare. Dem har tre barn, Lovis, Raul och Danette. Sebastian är bror till Elise.


Mizuiro är gift med Sebastian som jag har nämnt.


Shiro har en plantsim son som heter Mizuumi. Han är förlovad med Rosalie Nilstig.


Sayumi Gifte sig med en gammal man som heter Sander, de fick dottern Vivian. Men Sander dog och hon ör nu förlovad med Francis. Francis är bror till Danny och Charlott.


Kaito, våran arvinge, är gift med Oriole. De har just nu enbart sonen Clay.


Bole gifte sig med deras städerska Gloria. De har tre barn, Cody, Dion och Agnes. Cody är gift med Sebastians syster Elise. De heter nu Vandrare-Aquarelle och har en son vid namn Nichol. Dion är gift med Charlotta och heter nu Sjöö-Aquarelle. De har en son som heter Joey. Charlotta är syster till Danny och Francis. Agnes. som jag nämnt tidigare, är gift med Agaton. Dem heter Aquarelle-Owen. Deras barn heter Barbara och Domingo.


Det var det det, hoppas ni har haft ork till att läsa igenom allt. I fortsättningen kommer jag nog att att beskära trädet vid sysslingar. För det blir så himla svårt att få ihop. Men vi får se.

ANNONS
Av aquarellepgclegacy - 4 september 2013 18:23

Ny generation, nytt hus.


Husets framsida:

       


Överblick första våningen:

  


Hall/Matsal/Kök/Datorhörna/Uteplats:

                 


Tiffany och Kuros sovrum:

     


Roans sovrum:

     


Badrum:

     


Överblick andra våningen:

 


Vardagsrum/Hall/Bibliotek/Balkong:

         


Badrum/Gym:

     


Överblick tredje våningen:

 


Kaito och Orioles sovrum samt badrum:

           


Baksidan av huset, där det finns en till uteplats med utsikt över sjön och bergen:

         


Huset om kvällen:

     


ANNONS
Av aquarellepgclegacy - 3 september 2013 10:54

Dags för nästa generation. Låt mig presentera patriarken, som ni redan känner till, Kaito.


Han vill nå toppen av Magiker yrket.

Och denna generations Matriarkat. Älvan Oriole.

 

Hon älskar sitt trädgårdsland, hon jobbar med att sälja sina grödor. Men hennes livsdröm är att bevilja 12 simmars "inre skönet".


När hon flyttat in och ett nytt hus var byggt, så blev det ett snabbt giftermål. Ungefär som det brukar gå till. De hade ett litet bröllop i skogen, då Orieole är väldigt blyg.

Men sedan hände något fruktansvärt! Tror jag aldrig har blivit så paff när någon dör. Det var dags för TIffany att vandra vidare.

 

Även om hela familjen tyckte det var sorgligt, så gick TIffany med Döden utan motstånd. Hon kände nog att hon har fått uppleva det hon ville. Barnbarn och ett arvinge fick gifta sig.

Men direkt efter var det dags för Mizuumi att bli tonåring. Familjen firade den, även om det kanske inte var den mest fantastiska födelsedag han haft.

 

Av aquarellepgclegacy - 2 september 2013 10:45

Mizuumi blir barn och jag tycker jag gjorde rätt i att ändrade hans hårfärg! Blev hur bra som helst.


Han är en plantsims så han älskar att vara ute, oavsett väder. Dock så var ett plantsim barn inget större skillnad från ett vanligt. Så det blev Konstskola för han.


Det blev även dags för Kuro att bli åldring. Han har dessutom nått toppen av sin karriär (nivå 10, affär).


Och Kiiro blev vuxen. Hon flyttade ut direkt. Hon tog ett jobb inom affär precis som Kuro.    


Det tog några dagar till, typ tre. Sen var det även dags för våran arvtagare att bli vuxen!

Hans livsdröm är att bli mästermagiker (nå nivå 10 inom trollkarlsyrket). Men innan han får skaffa jobbet måste han skaffa en partner. Så han fick ut och leta. Efter ett tag hittade han Oreole. En älva.

Det klickade och dem blev vänner. Men mitt i allt så tar hon sin bil och åker.. Som en riktigt stalker låter jag Kaito följa efter. Det visade sig att hon jobbade i ett av dem där stånden under sommarfestivalen. Så han fick vänta tills hon jobbat klart. Men så fort det hände så blev det att lägga in stöten.

Han lyckades. Dem blev tillsammans och Oreole flyttade in.


Nu avslutas generation 3. Även om Mizuumi inte har vuxit upp än. Men han tillhör ju generation 4, så han får följa med. Nu ska här byggas hus så att denna utmaning kan rulla vidare.


(Angående önskehus här på bloggen. Jag funderar och funderar på hur jag ska gå vidare med det här. Tror nästan att jag kommer skapa en tumblr, och ha husbyggandet på den. Eftersom bloggen i största syfte är till för min PGC. Men jag vet inte än så jag återkommer.)   

Av aquarellepgclegacy - 31 augusti 2013 15:59

Det blev vinter och familjen ville anordna ett presentparty. Dem bjöd in barnen som flyttat ut, Sebastian och hans föräldrar. Det blev lyckat trots att alla inte fick det dem ville ha.


Sen tar det ett litet tag innan det är dags för nästa födelsedag. Denna gång var det Kaitos tur att bli tonåring.
Han fick en sån där godisbönbuske när det var presentdagen och den kunde han inte låta bli som barn och inte nu heller som tonåring. Han får dock vara försiktig med den där..

Sen var det dags för Shiro att växa upp. Men innan han fick flytta ut fick han ett jobb inom vården.

 

När han var tonåring planterade han ett livet frö. Nu när han blev vuxen, var det dags att skördas. Till hans stora förvåning så kom det upp en liten bebis. En grön liten pojke. Han döptes till Mizuumi. Dock kände Shiro att han inte kunde ta med honom när han flytta. Så Mizuumi får bo kvar hos sina farföräldrar ett tag till.
Sen var det dags för Tiffany att bli åldring. Precis som hennes syskon redan har hunnit bli.Det var även dags för Sayomi att bli vuxen, hon fick ta ett jobb inom vetenskap och sedan flytta ut.


Snart är alla barn uppvuxna, så det är lite skönt att ha ett litet barnbarn att ta hand om. Tills det är dags för Kaito att ta över. Dock växer även Mizuumi upp fort.

Han föddes med gula ögon. Jag ändrade dock hårfärgen så att han skulle passa in lite mer. Han är ju inte ett barn till min arvinge så det gör ju inget.


Mizuumi tillbringar mycket tid utomhus, med sin docka. Hans pappa hälsar på ofta.

 

        

Av aquarellepgclegacy - 30 augusti 2013 12:13

Amairo blir vuxen, får ett jobb som akrobat och flyttar sedan ut. Tror nog att hon är den finaste simmen, än så länge. Men vi får se.


Kiiro växer upp till tonåring. 

 

När hon inte fiskar eller letar föremål så är hon bara ute i naturen och hänger. Att åka skridskor bredvid några vildhästar är en hitt.
Av aquarellepgclegacy - 29 augusti 2013 16:28

Nu när man har en arvvinge så vill man ju bara att det ska gå undan, så ett nytt kappitel kan skapas.. Men jaja.


Har glömt att skriva flera gånger när något har dött. Först var det Ruby, några dager efter henne kila Ash vidare. Amber var nästa på tur, följt av Alice. Tillslut var det Beaus tur och sist även Celestes. Så hela generation har kilat vidare. Detta hända på en vecka. Så det var väldigt mycket sorg i familjen just då.


Celeste var den första arvingen, den första och än så länge en av dem få som gått på Universitetet. Hon var den som hade tur och bara fick 4 barn innan det inte behövdes födas några mer. Hoppas hon inte blir ensam med den turen..


Någon som har väldigt bråttom är Sumiko, hon har redan gift sig och skaffat barn. Kommer inte ihåg vad barnet blev döpt till dock. Mizuiro blev ung vuxen, han vill bli fria världens ledare. Så innan han fick flytta ut så fick han skaffa sig ett jobb inom Politik.Innan han flytta ut fick han gifta sig med Sebastian också.


Sayomi kom hem från internatskolan som tonåring.

Att spöa sin far i schack tycker hon är roligt. Snart får hon ta sig ann lite svårare motståndare.

Även vår lilla arvinge växte upp.Kaito har inte några drömmar än, men basket är roligt.

              

Av aquarellepgclegacy - 28 augusti 2013 17:00

Det blev sommar och slappardagen kom, så varför itne ha ett poolparty. Jag har sällan fester så varför inte.


Jag bjöd så många Aquarelles jag kunde. Blev inte alla, uppenbarligen. Alla jag bjöd kom, men dem ville gärna inte till poolen... Så dem fick stå och trängas i vardagsrummet/hallen. 

   

Någon som i.a.f hittade ut till gården var Sebastian. Han är Lunas (Ashs dotter) son. Han och Mizuiro blev bästisar i skolan och har hängt ihop ända sen dess. Så dem hade roligt och skötte sig själva.

 

Någon som inte ville vara med egentligen var Sumiko, så hon höll sig undan från resten av släkten.

 

Rätt som det var när jag titta till Mizuiro och Sebastian så stod dem och flörta. Inte vad jag hade tänkt, men varför inte. VI kör på det.

 

Själva flörtandet gick undan och sedan slank Mizuiro in en kyss, som han hoppades skulle bli besvarad.

 

Det blev den, även om Sebastian ser lite trotsig ut.

 

Självklart avslutar vi festen med en eldsvåda!

    När alla hade återhämtat sig och sovit, så var det dags för Sumiko att fylla år.


När hon växt upp fick hon ta ett jobb som Sångare och sedan fick hon flytta ut. För nu behöver jag en arvinge!


Några dagar senare kom Shiro hem från Prydinges högre internatskola, som tonåring. Jag har skickat både han och Sayomi dit för att det blev så många barn.

 
 Han har redan en dröm i livet och det är att bli doktor. Men forskningsstationen dem införskaffa för ett tag sen kan han inte hålla sig ifrån.Sen var det dags för unge nummer sju att ploppa ut. Det blev en arvinge OCH en pojke! YES! Äntligen!

 

Nu när inga mer barn ska ploppa ut, så kan Kuro ägna sin tid åt dem han har. Så nu blir det till att lära Kaito att gå och prata på det svåra sättet. Ingen lekhage eller gåstol här inte.


Kiiro har blivit ett barn också.

Hon är med i scouterna och fiska gör hon hela tiden.

        


Presentation


Mitt namn är Christoffer och det här är min PGC legacy. Det är min första legacy och det var tänkt att jag inte skulle dela med mig av den. Sen fick jag en idé och kände att den kanske uppskattas av andra.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013
>>>

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ aquarellepgclegacy med Blogkeen
Följ aquarellepgclegacy med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se